VVS Norge Prosjekt med kraftig vekst

Presse

VVS Norge-Erlend-Lindås 850x560.png

Publisert 4. august 2021

Bedriftene i VVS Norge Prosjekt har hatt en omsetningsvekst på over 30 prosent så langt i år. Lønnsomheten er forbedret med firegangeren fra 2019 til 2020.


Siden etableringen av VVS Norge Prosjekt ved årsskiftet har det nyetablerte profilhuset allerede rukket å få inn flere store rørleggerbedrifter med samlet omsetning i størrelsesorden 250 millioner kroner. 

- Vi er godt fornøyde med å oppnå en sammenlignbar vekst på over 30 prosent hittil i år og en kraftig forbedring i lønnsomheten i et år preget av pandemien, sier Erlend Berg, som leder VVS Norge Prosjekt, i en pressemelding.

Hensikten bak etableringen av VVS Norge Prosjekt var for å kunne dekke flere deler av markedet, deriblant prosjektmarkedet. Profilhuset som startet med 19 bedrifter, har i dag 24 medlemmer. Ambisjonen er å vokse ytterligere. 
- Vi skal bygge en enda tydeligere posisjon i prosjektmarkedet. Dette skal gjøres gjennom prosjektsortiment, tjenester til prosjektkunder og tydeligere tjenester fra kjedekontoret til prosjektmedlemmene, sier Berg.

Gjennom VVS Norge, har VVS Norge Prosjekt i dag mange tjenester som prosjektmedlemmene kan dra nytte av, alt fra KS-system, datavarehus for driftsoppfølging til BAS og prosjektlederkompetanse gjennom VVS Norge Akademiet. I tillegg har VVS Norge et strategisk partnerskap med ingeniørfirmaet DHJ (Dagfinn H. Jørgensen AS), som tilbyr tekniske tjenester og Meire VVS AS som tilby regnskapstjenester. 

- Vi er overbevist om at det er tjenestene vi leverer til medlemmene kombinert med gode innkjøpspriser som har bidratt til suksessen og veksten. Vi har hatt en vekst hos våre avtaleleverandører på mer enn 30 prosent. Dette bekrefter at vi leder bransjens utvikling og at det er lønnsomt å være medlem av VVS Norge Prosjekt. 

I tillegg til innkjøpspriser og ulike tjenester, har kjedekontoret også et ansvar for å forberede sine medlemmer for det grønne skiftet, et initiativ som gjøres i samarbeid med VVS Norge. 

- Vi skal være fremoverlente og bidra inn i bærekraftsdiskusjonen. Flere entreprenører stiller allerede i dag krav til bærekraft for å kunne delta i anbudsprosessen. Derfor er det viktig at vi som kjede hele tiden er i front og tilrettelegger slik at våre medlemmer kan vinne anbud. Vi bidrar blant annet i dag aktivt i diskusjonen rundt sirkulærøkonomi i tillegg til at vår fagsjef Jarle Amble har blitt styreleder i NOVAP. 

 

Tilbake til pressemeldinger